GRILLROOM PIZZERIA FRANCIS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 2705 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria Francis. Meer weten? Ontdek meer

19 jun 2024 om 7:59 Vond de kwaliteit stukken minder dit keer. De pizza was erg taai. Jammer.
17 jun 2024 om 21:20 Bestelling duurde bijna 2 uur. Bij aankomst klopte de bestelling niet. Alles koud. Bestel wel vaker. Maar dit was de laatste keer.
17 jun 2024 om 19:37 Nog nooit zo’n waardeloze bestelling gehad. Schotel lamsvlees was gewoon shoarma waarbij ik ten zeerste betwijfel dat het lamsvlees was. Schotel kipsate waren gewoon twee gebakken kipfiletjes. Saté nergens te bekennen. Friet slap en Pasta smaakloos!
16 jun 2024 om 0:17 1 uur 45 minuten.. wachten..friet koud( natuurlijk)
15 jun 2024 om 20:51 Verkeerde bestelling bezorgd. Moest wachten tot mijn bestelling was omgeruild met de bestelling die ik had van een ander. Eten koud. Het eten wat ik had en naar een ander moest ook koud. Gen excuus alleen omgeruild. Vlees ook nog taai
11 jun 2024 om 6:12 Lekker gegeten
9 jun 2024 om 16:17 Ik had eenmaal zoete en eenmaal pikante spareribs besteld maar kreeg 2 zoete en de frites was koud en smaakte niet. Jammer maar niet voor herhaling vatbaar
9 jun 2024 om 0:56 Spareribs niet lekker, normaal zijn ze dat wel Shoarma was ok.
4 jun 2024 om 21:15 prima gegeten vriendelijke bezorger
31 mei 2024 om 12:51 Goed
31 mei 2024 om 9:31 Pizzas waren Vies en verbrand en dropen in het vet
24 mei 2024 om 6:03 I waited w hour food was cold and hard, never more