GRILLROOM PIZZERIA FRANCIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2642 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria Francis. Meer weten? Ontdek meer

24 feb 2024 om 8:59 I ordered cocktail sauce with spareribs, and i received garlic sauce , but the taste was good like always!
24 feb 2024 om 8:27 altijd perfect maaltijd is nog lekker warm en snel bezorgd!
22 feb 2024 om 20:41 Woon 150m naast de shoarmazaak en meneer bezorgt met de auto en ik krijg bericht dat ze onderweg waren en het duurde alsnog 30 minuten. Friet was koud en slap en ik zal er wel nooit iets van horen als klant die er vaker besteld. GVD !
22 feb 2024 om 13:56 Lekker warm goed ingeoakt met folie en smaakte super .....voor herhaling vatbaar
21 feb 2024 om 21:16 Super lekker
20 feb 2024 om 22:23 Toppie!
19 feb 2024 om 20:38 pizza hard gebakken shoarma te hard gebakken tonijn was slecht geen aanrader deze zaak
16 feb 2024 om 23:41 Super snel, super lekker. Helaas omdat het zo lekker is ook supersnel op. AANRADER!
16 feb 2024 om 10:56 Altijd lekkere pasta en lasagna!
15 feb 2024 om 19:20 eten kwam veel te laat, 1 pita broodje inplaats 2 en een knoflook te weinig! Normaal altijd top maar dit viel me tegen.
12 feb 2024 om 20:06 Toppers was weer heerlijk en mooi op tijd , en dat op zo.n drukke dag ,
11 feb 2024 om 10:00 Broodje doner besteld. Na 1 uur en 55 minuten wachten kregen we een klein pitabroodje met donervlees zonder sla of iets erbij.