GRILLROOM PIZZERIA FRANCIS

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2206 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria Francis. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2023 om 2:14 De pizza was koud en miste het fruit op de tropical pizza slecht een klein stukje ananas zat er op
4 feb 2023 om 1:46 Eet het , en je weet het. Voor ons uitgemaakte zaak , nog vele lekkere bestellingen bij deze Grillroom!
1 feb 2023 om 22:08 Pizza koud, shoarma allemaal kruimels vlees, sla was volgens mij al een week oud, zonde van het geld
30 jan 2023 om 9:19 Nooit niet meer. de chauffeur kwam met een andere pizza dan ik had besteld en het was koud. Ik vroeg om een ​​andere omdat het oneetbaar was. Ik opende de bestuurdersbox. Ik kreeg te horen dat ik nu mijn eigen pizza moet ophalen. toen ik om terug
28 jan 2023 om 0:13 Zeer slecht, verkeerde bestelling geleverd, koud geleverd, gebeld met restaurant en kreeg gelijk een grote mond. Nooit meer hier bestellen
27 jan 2023 om 20:49 Het eten was voortreffelijk
27 jan 2023 om 19:02 Het eten was heell lekker
25 jan 2023 om 11:00 Eten was weer top. En bezorgen klopte ook. Had mijn bestelling voor 18:45 uur aangegeven. En kwam om 18:47. Maak je toch niet vaak mee. Dus top service
23 jan 2023 om 21:55 De bestelling was koud toen het werd geleverd.
22 jan 2023 om 7:40 Altijd op tijd en het eten is TOP!!
21 jan 2023 om 19:06 Zoals altijd goed en lekker
20 jan 2023 om 23:52 Een toppertje! Blijft een aanrader!