GRILLROOM PIZZERIA FRANCIS

GRILLROOM PIZZERIA FRANCIS Sinds 1993

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1982 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Grillroom Pizzeria Francis. Meer weten? Ontdek meer

22 jun 2022 om 20:29 Altijd en super lekker
21 jun 2022 om 18:44 Snel bezorgd alleen ik vroeg om 4 bakjes uiensaus kreeg maar 2 is klein dingetje voor de rest eten was heel goed.
19 jun 2022 om 9:05 Dat eten heel lecker,en super snelle Liefering
15 jun 2022 om 19:47 Calzone zonder ham besteld ivm allergie,gevraagd om kip ipv ham.Pizza had toch ham en geen kip. Gebeld,ja mevrouw kip is 1,50 extra.Ipv gewoon ham erin te pleuren,bel dan ffe.Er staat toch ALLERGIE!Had er dan overlegd kunnen worden of gewoon geen ham
15 jun 2022 om 19:09 Slecht eeten en Slecht bezorgen jammer heb ik de pizza's weg gegooid
15 jun 2022 om 18:32 Zoals al onze bestellingen WAANZINNIG GOED EN LEKKER!
11 jun 2022 om 0:54 Koude slappe friet vlees ging wel niet wat ik ervan verwacht had
9 jun 2022 om 23:21 Het was heel goed warm ze waren er sneller als dat ze hadden doorgeven. En je krijgt lekker veel
5 jun 2022 om 21:08 2 uur gewacht op mijn bestelling. Eten was wel warm maar sommige stukken spareribs taai.
5 jun 2022 om 19:28 Zeer triest. Ruim 2 uur op een kleine bestelling gewacht, van zeer matige kwaliteit.
5 jun 2022 om 19:17 Heerlijk, zoals altijd!
5 jun 2022 om 19:14 We hebben langer dan 2u gewacht Ons drinken was warm en ik had een pizza besteld die was half nat geregend terwijl ze met de auto waren toen heb ik gebeld erna en zeggen gwn ja het regent buiten kan je zelf terug komen met de pizza maken we nieuwe